Jump to content


- - - - -

nike air max 2017 bruin rood


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 dfbdfbfs

dfbdfbfs

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 10 February 2018 - 02:51 AM

men-s-nike-air-max-2017-kpu-white-black-

Het is maar maart 2016, nike dames schoenen 2017 maar vandaag krijgen we onze eerste blik op wat er perennially is onder de meest verwachte schoenen van het jaar - de volgende vlaggenschip Air Max runner. Ziet u - de Nike Air Max 2017!

Details zijn een beetje nike air max zwart groen schaars dit uiteraard, natuurlijk, maar de optica vertellen zeker. De Nike Air Max 2017 heeft een grotendeels naadloze bovenkant, met een geribbelde maasconstructie - soortgelijk aan de samenstelling van de LeBron 13 - rond de hiel en voorvoet, die door de teen ademend geactiveerd wordt.

In een interessante pauze nike heren schoenen sale van de afgelopen twee jaarlijkse Air Maxes komt de schoen af ​​van zichtbare Flywire, een kenmerk die prominent aan de zijkanten van de Air Max 2016 en 2015 staat. Hieronder belooft natuurlijk een full-length zichtbare Max Air unit superlative kussen met elke voetganger. Sommige tradities veranderen niet.

Bekijk hieronder vier nike air max 2017 bruin rood aankomende kleurwegen van de Nike Air Max 2017, en blijf afgestemd op Nikeblog voor updates en vrijlating info. Een lancering zal waarschijnlijk niet komen tot oktober of november, dus we hebben genoeg tijd om meer kleurwegen uit te rollen.

http://www.ddtnike.com/


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users