Jump to content


- - - - -

Nike Air Max 720 Be True


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 09jbyhxa

09jbyhxa

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 26 September 2019 - 04:51 AM

nike-air-max-720-betrue-multi-color-blac


Nike Air Max 720 Herre tager den livsstilsudviklede hælenhed på 270 og strækker sig under hele sin sål og tilbyder 360 graders komfort både i længderetningen og i længderetningen. I forkant af frigivelsen af ​​denne NSW-skabelse har en række af dens udstyr vist sig i slående gradient-æstetik, og det er ikke anderledes på denne Royal Blue og Teal-udstyrede iteration, der afgiver nogle stærke nautiske vibber. Med størstedelen af ​​sin nedre halvdel klædt i den lysere, grønlignende nuance, arbejder den sig mod dette tilbuds hals og ankelkrage, der falmer mod en mørkere, blå tone.


Det er en Nike Air Max 720 Hvid futuristisk sneaker med noget interessant værktøj øverst, der øger dets æstetiske. Som skoselskaber har tendens til at gøre, når de frigiver en ny silhuet for første gang, tester de vandet med nogle helt nye farveveje. Dette er ikke anderledes med Nike Air Max 720, som vil se fem nye colorways frigive som en del af sin Nature Pack.


Den nye Nike Air Max 720 Sale sætter et veritabelt studshus med dæmpning under foden. Den tilsatte 6 mm er designet til at give komfort hele dagen for ikke kun din fod, men også din miljøbevidsthed - Nike siger, at 720's airbag er lavet af mere end 75 procent genanvendt produktionsaffald.


Overgang fra prangende, naturlige fænomen-inspirerede farveskemaer til den nylige Nike Air Max 720 Be True iteration, Nike tilbyder en anden enkel, akromatisk Air Max 720. Denne gang har Nike valgt en ren hvid palet.


https://www.udsalgskrs.com/


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users